Tuuli heiluttaa hiuksia

Aurinko ei ole kirkkaana paistanut kuin hetken. Yön pimeä vaippa tarttuu hiuksiini. Voinko hengittää tuulta, mertä? Aamunsäteet. Huokaisen syvään. Yksin. Tuuli heiluttaa hiuksia. Kevään ensi kosketus. Minä elän. Kiitos sinulle elämä kun pidät kädestäni kiinni muuten putoan.

Satutettu

Kosketus hellä. Yön viima haihtuu. Tulvii kevääseen raikas sade. Tulet elämääni ja riisut jään viimeiset rippeet. Sattuu tämä ristiriita sydämeen. Voiko sydämeni eheytyä vai rikkoutua pirstaleiksi. Tämän kesän elän huolettomasti. En halua tulla rikotuksi enkä satuttaa sinua. Opettelen vain olemaan hiljaa.

Rakkaudeton maa

Rakkaudeton maa. Sydämeni talvi. Kömmin esille Itseni luo varjosta. Olen kuin rikkoutunut lasi. Sydämeni on kuin järven pinta. Satoja jäähileitä. Kätketyt muistot lähtevät liikkeelle. Ajelehtivat edestakaisin. En kestä tätä kylmää vaan kestettävä on.

Silkkikäs

Olen kuopiolainen freelancer nukketeatteritaiteilija. Taiteilija nimeni on Silkkikäs. Luovuuden ala: Monitaide, Soveltava taide, Draamakasvatus, Värivarjoteatteri. Olen ammatinvaihtaja ja aikaisemmalta ammatiltani ammattikoulun opettaja. Taide tuli elämääni mukaan, kun opiskelin musiikin terapeuttista käyttöä, draamakasvatusta, nukketeatterikasvatusta ja varhaiskasvatusta. Kirjoittamisen aloitin 1995 ja kirjoittamisopinnoissa tein Jemina sadun 2012. Olen vuodesta 2005 tehnyt erilaisia projekteja, esityksiä ja työpajoja.  Olen suunnitellut … More Silkkikäs

Varjotanssi

Olen tyttö, tulen tyhjistä huoneista. Olen tyttä, kuljen varpaillani läpi huoneitten. Olen tanssija tyttö, tanssini alkoi juuri nyt. Heräsin unesta, kun kuulin musiikin sisälläni. Se kutsui iloon ja riemuun. Tanssijan varjo on ylläni. tanssi on kuin elämäni rukous. Nekin sanat, joita en voi tuntea, pukea sanoiksi huulilleni. Tanssin varjoni kanssa, seuraan varjoa ja varjo seuraa … More Varjotanssi